https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217414-3641a64f896bdd2f5fadd9661fec6a707eaccf62/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Blackbird Blackbird Blackberry (2024)

16
Charmant en eigenwijs liefdesverhaal waarin de ongebonden Etero tegen alle conventies in op een seksuele ontdekkingstocht gaat.

Blackbird Blackbird Blackberry

16
110 minuten 22-02-2024

Filmposter Blackbird Blackbird Blackberry

Charmant en eigenwijs liefdesverhaal waarin de ongebonden Etero tegen alle conventies in op een seksuele ontdekkingstocht gaat.

Etero koestert haar vrijheid even veel als haar winkel en de bramen die ze plukt. In haar Georgische dorp is ze het middelpunt van geroddel omdat ze geen man heeft, maar toch is ze trots op haar onconventionele leven. Tot ze, na een bijna-doodervaring, als een blok voor leverancier Murman valt. Na 48 jaar maagdelijkheid en ongebondenheid komt Etero plots in een gepassioneerde seksuele wervelwind terecht, waarna ze voor de onvermijdelijke keuze komt te staan: alleen door of samen? Met veel charme en schilderachtig camerawerk meandert dit internationaal geprezen portret van een eigenwijze vrouw tussen het plezier van seksuele ontdekking en de bevrijdende zelfstandigheid van alleen zijn.

Bekijk het aanbod van Blackbird Blackbird Blackberry

Regisseur Blackbird Blackbird Blackberry

Elene Naveriani

Schrijvers Blackbird Blackbird Blackberry

Onbekend

Cast Blackbird Blackbird Blackberry

Temiko Chinchinadze
Eka Chavleishvili
Pikria Nikabadze
Anka Khurtsidze
Tamar Mdinaradze
Lia Abuladze

Filmagenda van Blackbird Blackbird Blackberry

Blackbird Blackbird Blackberry

Wil jij weten waar Blackbird Blackbird Blackberry op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blackbird Blackbird Blackberry draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blackbird Blackbird Blackberry informatie

Benieuwd waar Blackbird Blackbird Blackberry over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blackbird Blackbird Blackberry. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blackbird Blackbird Blackberry al heeft ontvangen.

Blackbird Blackbird Blackberry trailer

Benieuwd of Blackbird Blackbird Blackberry iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blackbird Blackbird Blackberry jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blackbird Blackbird Blackberry kunt kijken!