Blackia

141 minuten 2019

Recensies Blackia

Filmposter Blackia

In de jaren 70 van de vorige eeuw is de goudsmokkel in Punjab op zijn hoogtepunt. Gama's vader maakt deel uit van de internationale goudsmokkel. Zijn moeder wil hem een respectvol leven zien leiden, dus weigert hij corrupt te worden. Later dwingen de vijanden van zijn vader hem om in de wereld van de misdaad te stappen. Hij bereikt de top van dit bedrijf en realiseert zich dat hij slechts een marionet is van antinationale agentschappen, dus probeert hij zijn fout recht te zetten.

Bekijk het aanbod van Blackia

Filmposter Filmposter Blackia

Regisseur Blackia

Onbekend

Schrijvers Blackia

Onbekend

Cast Blackia

Ihana Dhillon
Dev Kharoud
Sanju Solanki

Blackia

Wil jij weten waar Blackia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blackia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blackia informatie

Benieuwd waar Blackia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blackia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blackia al heeft ontvangen.

Blackia trailer

Benieuwd of Blackia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blackia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blackia kunt kijken!