BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

135 minuten Drama, Actie 2018
MovieMeter: 3,42
'BlacKkKlansman' volgt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado weet te infiltreren. Hij krijgt hierbij hulp van zijn partner Flip Zimmerman en klimt op tot het hoofd van de divisie. Samen pogen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt.

Geregisseerd door

Spike Lee

Schrijvers

Spike Lee

Kevin Willmott

Charlie Wachtel

David Rabinowitz

Ron Stallworth

Cast

Alec Baldwin
Robert John Burke
Adam Driver
Isiah Whitlock Jr.
John David Washington
Laura Harrier

Alternatieve titels

BLACKkKLANSMAN

BlacKkKlansman

Bioscoopagenda van BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

Wil jij weten waar BlacKkKlansman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar BlacKkKlansman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

BlacKkKlansman informatie

Benieuwd waar BlacKkKlansman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over BlacKkKlansman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies BlacKkKlansman al heeft ontvangen.

BlacKkKlansman trailer

Benieuwd of BlacKkKlansman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de BlacKkKlansman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij BlacKkKlansman kunt kijken!