Blackmail (2018)

Blackmail

138 minuten 2018

Recensies Blackmail

Filmposter Blackmail

Dev Kaushal is een fulltime werkende man met een weinig opwindend leven. Hij besluit zijn vrouw Reena te verrassen om het spannend te maken. Maar wanneer hij thuiskomt, is hij geschokt zijn vrouw te zien met haar vriend Ranjeet. Dev beslist dan hem te chanteren en geld af te persen. Hij dreigt ermee zijn echtgenote Dolly alles te vertellen over zijn geheime affaire.

Bekijk het aanbod van Blackmail

Filmposter Filmposter Blackmail

Regisseur Blackmail

Onbekend

Schrijvers Blackmail

Onbekend

Cast Blackmail

Irrfan Khan
Kirti Kulhari
Urmila Matondkar

Blackmail

Wil jij weten waar Blackmail op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blackmail draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blackmail informatie

Benieuwd waar Blackmail over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blackmail. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blackmail al heeft ontvangen.

Blackmail trailer

Benieuwd of Blackmail iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blackmail jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blackmail kunt kijken!