White on White

100 minuten 2018
In de opmaat naar de twintigste eeuw arriveert Pedro in Tierra del Fuego, om de bruiloft van een machtige landeigenaar te fotograferen. Zijn toekomstige vrouw, nog steeds een kind, wordt een obsessie voor Pedro. In een poging haar schoonheid te vangen verraadt hij de krachten van macht die deze landen domineren. Zijn verraad wordt ontdekt en hij wordt gestraft. Pedro kan niet ontsnappen en wordt gedwongen deel te nemen aan een nieuwe samenleving, die wordt opgebouwd door de genocide van de Selknam-bevolking.

Geregisseerd door

Theo Court

Schrijvers

Theo Court

Samuel M. Delgado

Cast

Alfredo Castro
Lars Rudolph
Lola Rubio
David Pantaleón

Alternatieve titels

Blanco en Blanco

White on White

Bioscoopagenda van White on White

White on White

Wil jij weten waar White on White op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar White on White draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

White on White informatie

Benieuwd waar White on White over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over White on White. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies White on White al heeft ontvangen.

White on White trailer

Benieuwd of White on White iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de White on White jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij White on White kunt kijken!