https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/157379-b0035763ad77a306f932d8d8073c967d173285cd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Blanco en blanco (2020)

16
Blanco en blanco kreeg van het filmfestival van Venetië zowel de Fipresci-prijs van de Filmkritiek als de Venice Horizons, de prijs voor Beste regie, toegekend
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Blanco en blanco

16
100 minuten 06-08-2020

Recensies Blanco en blanco

Filmposter Blanco en blanco

Blanco en blanco kreeg van het filmfestival van Venetië zowel de Fipresci-prijs van de Filmkritiek als de Venice Horizons, de prijs voor Beste regie, toegekend

Théo Courts tweede speelfilm is gedraaid op het onherbergzame Vuurland. Een fotograaf trekt erheen om de bruiloft van een machtige landeigenaar vast te leggen. Blanco en blanco is een portret van de ruwe onderwerping van land en mensen: de blanken moorden de Selk’nam-indianen uit, schieten het wild af en menen tegelijkertijd de beschaving te brengen. Théo Court (Ocaso) kreeg van het filmfestival van Venetië zowel de Fipresci-prijs van de Filmkritiek als de Venice Horizons, de prijs voor Beste regie, toegekend.
Blanco en blanco Blanco en blanco Blanco en blanco Blanco en blanco Blanco en blanco Blanco en blanco
Filmposter Filmposter Blanco en blanco

Regisseur Blanco en blanco

Theo Court

Schrijvers Blanco en blanco

Theo Court

Samuel M. Delgado

Cast Blanco en blanco

Alfredo Castro
Lars Rudolph
Lola Rubio
David Pantaleón
Alfredo Castro Gómez
Ignacio Ceruti

Alternatieve titels

White on White

Blanco en blanco

Filmagenda van Blanco en blanco

Blanco en blanco

Wil jij weten waar Blanco en blanco op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blanco en blanco draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blanco en blanco informatie

Benieuwd waar Blanco en blanco over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blanco en blanco. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blanco en blanco al heeft ontvangen.

Blanco en blanco trailer

Benieuwd of Blanco en blanco iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blanco en blanco jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blanco en blanco kunt kijken!