Blik op vrijheid (2020)

Blik op vrijheid

60 minuten 18-09-2020
In plaats van het jaarlijkse filmprogramma bij de conferentie Bridge to the Future, dit keer een bijzondere filmavond over vrijheid. Met zes filmportretten van mensen die in verschillende tijdsgewrichten naar Nederland zijn gevlucht. De initiatiefnemers van het project zijn te gast, samen met een aantal geportretteerden.

Regisseur Blik op vrijheid

Merlijn van Schayk en Pauline van Tuyl

Schrijvers Blik op vrijheid

Onbekend

Cast Blik op vrijheid

Onbekend

Filmagenda van Blik op vrijheid

Blik op vrijheid

Wil jij weten waar Blik op vrijheid op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blik op vrijheid draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blik op vrijheid informatie

Benieuwd waar Blik op vrijheid over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blik op vrijheid. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blik op vrijheid al heeft ontvangen.

Blik op vrijheid trailer

Benieuwd of Blik op vrijheid iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blik op vrijheid jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blik op vrijheid kunt kijken!