De Bloedkoralen van de bastaard (2024)

De Bloedkoralen van de bastaard

16-06-2024
Verfilming door Marnix Ruben van de gelijknamige ‘sriller’ van Rinus Ferdinandusse uit 1971, waarin de Amsterdamse journalist Rutger Lemming in hachelijke situaties belandt tijdens zijn onderzoek naar een geheimzinnige organisatie die het toerisme in Zeeland probeert terug te dringen. Na het overlijden van voormalig Vakjuryvoorzitter Rinus Ferdinandusse, vorig jaar, ontstond bij CineCity eigenaar Ad Weststrate en filmproducent en oud-bestuurslid van Film by the Sea Gijs van de Westelaken het idee om Ferdinandusses roman ‘De bloedkoralen van de bastaard’ te verfilmen als serie. De ‘pilot’ werd in recordtempo uit de grond gestampt met een all-star cast met o.a. Yannick de Waal, Tom Jansen, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Bart Klever, Victor Löw en Esther Scheldwacht. Daarnaast zijn veel oud juryleden en andere bekenden van Film by the Sea en CineCity te zien in cameos en bijrollen, onder wie Nelleke Noordervliet, Chiem van Houweningen senior, Dave Schram en Ben de Reu.

Regisseur De Bloedkoralen van de bastaard

Onbekend

Schrijvers De Bloedkoralen van de bastaard

Onbekend

Cast De Bloedkoralen van de bastaard

Onbekend

De Bloedkoralen van de bastaard

Wil jij weten waar De Bloedkoralen van de bastaard op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Bloedkoralen van de bastaard draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Bloedkoralen van de bastaard informatie

Benieuwd waar De Bloedkoralen van de bastaard over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Bloedkoralen van de bastaard. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Bloedkoralen van de bastaard al heeft ontvangen.

De Bloedkoralen van de bastaard trailer

Benieuwd of De Bloedkoralen van de bastaard iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Bloedkoralen van de bastaard jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Bloedkoralen van de bastaard kunt kijken!