Blood Simple (1983)

Blood Simple

99 minuten Drama, Thriller, Crime 1983

Recensies Blood Simple

MovieMeter: 3,65
Metacritic: 81,1
Rotten Tomatoes 94

Filmposter Blood Simple

Julian Marty, de getormenteerde eigenaar van een bar in Texas, denkt dat zijn vrouw Abby weer overspel pleegt. Hij huurt de privé-detective Loren Visser in om haar te volgen en bewijzen te vergaren. Abby blijkt er inderdaad vandoor te zijn gegaan met een andere vent, namelijk Ray, die in Marty's bar werkt. Als Marty hierachter komt, is hij furieus en wil hij dat Visser het koppel tegen een flink geldbedrag ombrengt...
Filmposter Filmposter Blood Simple

Regisseurs Blood Simple

Ethan Coen

Joel Coen

Schrijvers Blood Simple

Ethan Coen

Joel Coen

Cast Blood Simple

Frances McDormand
John Getz
M. Emmet Walsh
Dan Hedaya

Filmagenda van Blood Simple

Blood Simple

Wil jij weten waar Blood Simple op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blood Simple draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blood Simple informatie

Benieuwd waar Blood Simple over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blood Simple. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blood Simple al heeft ontvangen.

Blood Simple trailer

Benieuwd of Blood Simple iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blood Simple jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blood Simple kunt kijken!