https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/165290-342c093e31f9b627b1052dea562d593126117dc5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bloody Nose, Empty Pockets (2021)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Bloody Nose, Empty Pockets

12
98 minuten 26-08-2021

Recensies Bloody Nose, Empty Pockets

Filmposter Bloody Nose, Empty Pockets

In Las Vegas bevindt zich een bar met de veelzeggende naam 'The Roaring 20s'. Een plek waar een doorsnee van de samenleving samenkomt: oud, jong, wit, zwart, vrouw, man – en alles daartussenin. Om te drinken, te praten, ruzie te maken of te lachen. Om de eenzaamheid te verdrijven en zich aan elkaar te verwarmen. Voor veel vaste bezoekers is de bar een tweede huiskamer; voor Michael, een aan lagerwal geraakte acteur die na sluitingstijd het café schoonmaakt, zijn enige. Maar hij en de vaste klanten moeten de realiteit onder ogen zien: het caf é sluit binnenkort voorgoed zijn deuren.De broers Bill Ross en Turner Ross leggen in Bloody Nose, Empty Pockets het laatste etmaal van deze bijzondere plek vast. Een ode aan de typisch Amerikaanse ‘dive’ bar, een nostalgische, feelgood film met de stilistische kenmerken van cinéma vérité.
Bloody Nose, Empty Pockets Bloody Nose, Empty Pockets Bloody Nose, Empty Pockets
Filmposter Filmposter Bloody Nose, Empty Pockets

Regisseurs Bloody Nose, Empty Pockets

Bill Ross IV

Turner Ross

Schrijvers Bloody Nose, Empty Pockets

Onbekend

Cast Bloody Nose, Empty Pockets

Michael Martin

Filmagenda van Bloody Nose, Empty Pockets

Bloody Nose, Empty Pockets

Wil jij weten waar Bloody Nose, Empty Pockets op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bloody Nose, Empty Pockets draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bloody Nose, Empty Pockets informatie

Benieuwd waar Bloody Nose, Empty Pockets over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bloody Nose, Empty Pockets. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bloody Nose, Empty Pockets al heeft ontvangen.

Bloody Nose, Empty Pockets trailer

Benieuwd of Bloody Nose, Empty Pockets iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bloody Nose, Empty Pockets jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bloody Nose, Empty Pockets kunt kijken!