Blow Out (1981)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik

Blow Out

12 Geweld Angst Grof taalgebruik
101 minuten Mysterie, Thriller 1981

Recensies Blow Out

MovieMeter: 3,47
Metacritic: 85,1
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Blow Out

Wanneer Jack, een geluidsman voor B-films, op een avond buiten geluiden aan het opnemen is voor zijn films, is hij er getuige van dat een auto in het water belandt. Jack weet één van de inzittenden, Sally, te redden. Als blijkt dat de overleden bestuurder van de auto een belangrijk senator was, voert men druk op Jack uit om alles te vergeten. Jack, die als geluidsexpert zeker weet dat hij voor het fatale ongeluk een schot heeft gehoord, begint een obsessieve zoektocht naar de ware aard van het zogenaamde ongeluk.
Filmposter Filmposter Blow Out

Regisseur Blow Out

Brian De Palma

Schrijvers Blow Out

Brian De Palma

Cast Blow Out

John Lithgow
John Travolta
Nancy Allen
Dennis Franz

Blow Out

Wil jij weten waar Blow Out op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blow Out draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blow Out informatie

Benieuwd waar Blow Out over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blow Out. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blow Out al heeft ontvangen.

Blow Out trailer

Benieuwd of Blow Out iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blow Out jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blow Out kunt kijken!