Blue Thermal (2023)

Blue Thermal

25-09-2023
Een coming-of-age animatiefilm over een meisje die haar passie vindt in zweefvliegen. Aan het begin van haar universitaire studie droomt Tsuru er vooral van om in de tennisclub de liefde van haar leven te ontmoeten, maar na een reeks onfortuinlijke gebeurtenissen belandt ze tot haar eigen verbazing in een club voor zweefvliegers. En wat blijkt: ze vindt zweefvliegen niet alleen ontzettend leuk, maar ze is ook uitzonderlijk getalenteerd in het lezen van de wind en het vinden van zogenaamde thermiekbellen.

Regisseur Blue Thermal

Masaki Tachibana

Schrijvers Blue Thermal

Onbekend

Cast Blue Thermal

Onbekend

Filmagenda van Blue Thermal

Blue Thermal

Wil jij weten waar Blue Thermal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blue Thermal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blue Thermal informatie

Benieuwd waar Blue Thermal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blue Thermal. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blue Thermal al heeft ontvangen.

Blue Thermal trailer

Benieuwd of Blue Thermal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blue Thermal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blue Thermal kunt kijken!