https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201453-54e87b4f183fab52c0a6b44aeb8c6365629a7bf5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bo (2022)

12 Geweld Angst Seks Grof taalgebruik

Bekijk trailer

Bo

12 Geweld Angst Seks Grof taalgebruik
29-09-2022

Filmposter Bo

Wanneer de wispelturige Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken, loopt ze zijn vroegere jeugdvriend Levan tegen het lijf. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader besluit ze om mee te liften in Levan’s vrachtwagen. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze voorzichtig toe aan de liefde die ze voor elkaar voelen. Het melancholische trompetspel van Bo’s vader begeleidt hun reis door het adembenemende Georgische landschap. Uiteindelijk durven ze elkaar zodanig vertrouwen dat zowel Bo als Levan hun donkerste geheimen met elkaar delen.
Bo Bo Bo Bo Bo Bo
Filmposter Filmposter Bo

Regisseur Bo

Joost van Ginkel

Schrijvers Bo

Onbekend

Cast Bo

Matthijs van de Sande Bakhuyzen
Rati Tsiteladze
Gaite Jansen

Bo

Wil jij weten waar Bo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bo informatie

Benieuwd waar Bo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bo al heeft ontvangen.

Bo trailer

Benieuwd of Bo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bo kunt kijken!