Bob's Burgers: The Movie (2022)


Bekijk trailer

Bob's Burgers: The Movie

Animatie 25-05-2022

Filmposter Bob's Burgers: The Movie

Bob’s Burgers is een geanimeerde muzikale komediefilm, met mysterieuze en avontuurlijke elementen. De is gebaseerd op de langlopende, met een Emmy bekroonde gelijknamige serie. Het verhaal begint bij een gescheurde waterleiding, die recht voor Bob’s Burgers een enorm zinkgat creëert en de ingang van het restaurant voor onbepaalde tijd blokkeert. Hiermee zijn de plannen van de Belchers voor een succesvolle zomer volledig verpest. Terwijl Bob en Linda worstelen om het bedrijf overeind te houden, proberen de kinderen een mysterie op te lossen dat het restaurant zou kunnen redden. Naarmate de gevaren toenemen, helpen deze underdogs elkaar hoop te vinden en strijden ze om weer achter de toonbank terecht te komen, waar ze thuishoren.
Filmposter Filmposter Bob's Burgers: The Movie

Regisseur Bob's Burgers: The Movie

Onbekend

Schrijvers Bob's Burgers: The Movie

Loren Bouchard

Jim Dauterive

Cast Bob's Burgers: The Movie

John Roberts
Kevin Kline
Dan Mintz
Zach Galifianakis
H. Jon Benjamin
Kristen Schaal

Alternatieve titels

Bob's Burgers

Bob's Burgers: The Movie

Bob's Burgers: The Movie

Wil jij weten waar Bob's Burgers: The Movie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bob's Burgers: The Movie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bob's Burgers: The Movie informatie

Benieuwd waar Bob's Burgers: The Movie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bob's Burgers: The Movie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bob's Burgers: The Movie al heeft ontvangen.

Bob's Burgers: The Movie trailer

Benieuwd of Bob's Burgers: The Movie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bob's Burgers: The Movie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bob's Burgers: The Movie kunt kijken!