Body Double (1984)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik

Body Double

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
110 minuten Mysterie, Thriller 1984

Recensies Body Double

MovieMeter: 3,34
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 78

Filmposter Body Double

Jake Scully verliest vrijwel gelijktijdig zijn werk als acteur, zijn vriendin en het dak boven zijn hoofd. Het toeval wil echter dat een vriend een paar maanden naar het buitenland moet, waardoor Jake tijdelijk in zijn luxe appartement kan doorbrengen. Via een telescoop kan hij elke avond een striptease zien van de overbuurvrouw Gloria Revelle. Op een dag is hij getuige van een gevecht op leven en dood tussen Gloria en een inbreker.
Filmposter Filmposter Body Double

Regisseur Body Double

Brian De Palma

Schrijvers Body Double

Robert J. Avrech

Brian De Palma

Cast Body Double

Craig Wasson
Gregg Henry
Melanie Griffith
Deborah Shelton

Body Double

Wil jij weten waar Body Double op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Body Double draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Body Double informatie

Benieuwd waar Body Double over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Body Double. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Body Double al heeft ontvangen.

Body Double trailer

Benieuwd of Body Double iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Body Double jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Body Double kunt kijken!