Boek en Film: Shirley (2020)

Boek en Film: Shirley

18-09-2020
Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw -de beruchte horror auteur Shirley Jackson- past. Hoewel Rose met afgrijzen het ongebruikelijke huishouden van het excentrieke koppel bijhoudt, ontstaat er toch een zeer bijzondere band tussen haar en Shirley. Een band die het huwelijk van het jonge koppel flink op de proef stelt…

Regisseur Boek en Film: Shirley

Josephine Decker

Schrijvers Boek en Film: Shirley

Onbekend

Cast Boek en Film: Shirley

Elisabeth Moss
Michael Stuhlbarg
Odessa Young
Logan Lerman

Filmagenda van Boek en Film: Shirley

Boek en Film: Shirley

Wil jij weten waar Boek en Film: Shirley op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boek en Film: Shirley draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boek en Film: Shirley informatie

Benieuwd waar Boek en Film: Shirley over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boek en Film: Shirley. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boek en Film: Shirley al heeft ontvangen.

Boek en Film: Shirley trailer

Benieuwd of Boek en Film: Shirley iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boek en Film: Shirley jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boek en Film: Shirley kunt kijken!