Boek & Film: Living (2022)

Boek & Film: Living

102 minuten 06-12-2022
Londen 1953. Williams (Bill Nighy), veteraan en ambtenaar, verliest zich in de bureaucratie van de wederopbouw van het Engeland na de Tweede Wereldoorlog. Terwijl het eindeloze papierwerk zich opstapelt, verneemt Williams dat hij niet meer lang te leven heeft. Zijn diagnose dwingt hem om zijn leven in handen te nemen, op zoek te gaan naar het geluk dat hij lang geleden verloor en een erfenis na te laten voor de volgende generatie. Living van regisseur Oliver Hermanus (Moffie, The Endless River) en met Bill Nighy (Love Actually en Aimee Lou Wood (Sex Education) in de hoofdrollen, is een remake van de Japanse film Ikiru van Akira Kurosawa. De film ging in wereldpremière tijdens Sundance en oogstte er lovende kritieken.

Regisseur Boek & Film: Living

Onbekend

Schrijvers Boek & Film: Living

Onbekend

Cast Boek & Film: Living

Onbekend

Boek & Film: Living

Wil jij weten waar Boek & Film: Living op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boek & Film: Living draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boek & Film: Living informatie

Benieuwd waar Boek & Film: Living over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boek & Film: Living. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boek & Film: Living al heeft ontvangen.

Boek & Film: Living trailer

Benieuwd of Boek & Film: Living iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boek & Film: Living jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boek & Film: Living kunt kijken!