https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203119-4755afe663a8fb0bb236ddcbbeadc4ce11342737/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Boiling Point (2022)

12 Grof taalgebruik Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik
Chef-kok Andy probeert zijn Londense restaurant ondanks alle tegenslag draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

Boiling Point

12 Grof taalgebruik Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik
95 minuten 06-10-2022

Filmposter Boiling Point

Chef-kok Andy probeert zijn Londense restaurant ondanks alle tegenslag draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

Bekijk het aanbod van Boiling Point

Regisseur Boiling Point

Philip Barantini

Schrijvers Boiling Point

Onbekend

Cast Boiling Point

Stephen Graham
Jason Flemyng
Ray Panthaki
Alice Feetham
Hannah Walters
Vinette Robinson

Filmagenda van Boiling Point

Boiling Point

Wil jij weten waar Boiling Point op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boiling Point draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boiling Point informatie

Benieuwd waar Boiling Point over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boiling Point. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boiling Point al heeft ontvangen.

Boiling Point trailer

Benieuwd of Boiling Point iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boiling Point jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boiling Point kunt kijken!