Boiling Point (2021)

Boiling Point

92 minuten 2021

Filmposter Boiling Point

Het verhaal speelt zich af op een avond in een Londense bistro in het hogere segment, in de keuken. Met nog maar enkele minuten te gaan voordat er een zeer grote drukte is, dreigen de problemen die zich binnen de keukenbrigade hebben opgebouwd te escaleren en te leiden tot de ondergang van het restaurant. Vinden ze alsnog een oplossing om de gemoederen te bedaren?
Filmposter Filmposter Boiling Point

Regisseur Boiling Point

Onbekend

Schrijvers Boiling Point

Onbekend

Cast Boiling Point

Jason Flemyng
Stephen Graham
Ray Panthaki

Filmagenda van Boiling Point

Boiling Point

Wil jij weten waar Boiling Point op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boiling Point draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boiling Point informatie

Benieuwd waar Boiling Point over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boiling Point. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boiling Point al heeft ontvangen.

Boiling Point trailer

Benieuwd of Boiling Point iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boiling Point jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boiling Point kunt kijken!