https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218900-9d0d42c90372d97fca704da93b717fadefb282af/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Boléro (2024)

12
Kostuumdrama van Anne Fontaine (Coco avant Chanel) waarin componist Maurice Ravel, ondanks een writer’s block, zijn meesterwerk Boléro creëert.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Boléro

12
120 minuten Misdaad, Crime, Drama 02-05-2024

Recensies Boléro

MovieMeter: 3,17

Filmposter Boléro

Kostuumdrama van Anne Fontaine (Coco avant Chanel) waarin componist Maurice Ravel, ondanks een writer’s block, zijn meesterwerk Boléro creëert.

Parijs in de roaring twenties. We volgen Maurice Ravel, die op dat moment als de belangrijkste (nog levende) componist van het land wordt gezien. Hij werkt aan een compositie voor Ida Rubinstein, een extravagante Russische choreografe. Iets zinderends moet het worden, erotisch en gewaagd. Maar terwijl de stad bruist, blijft het bij Ravel stil. Hij verliest zich in zelfkritiek, en in herinneringen aan eerdere mislukkingen. Overal om zich heen hoort hij inspiratie, maar hij krijgt niets op papier. Hoe dichter de deadline nadert, hoe groter zijn writer’s block wordt. Tot daar ineens een ritme is, en een opzwepende, sensuele melodie die de basis vormen voor wat zijn wereldberoemde meesterwerk is geworden: de Boléro.
Boléro Boléro Boléro Boléro Boléro Boléro
Filmposter Filmposter Boléro

Regisseurs Boléro

Anne Fontaine

F.A. Brabec

Schrijvers Boléro

Markéta Zinnerová

Cast Boléro

Martin Stropnický
Barbora Seidlová
Jan Potmesil
Kristina Filipová
Pavel Šimčík
Jeanne Balibar
Raphaël Personnaz
Doria Tillier
Emmanuelle Devos
Vincent Perez

Filmagenda van Boléro

Boléro

Wil jij weten waar Boléro op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boléro draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boléro informatie

Benieuwd waar Boléro over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boléro. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boléro al heeft ontvangen.

Boléro trailer

Benieuwd of Boléro iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boléro jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boléro kunt kijken!