Boléro - Hollywoud Boulevard (2024)

Boléro - Hollywoud Boulevard

16-06-2024
Parijs in de roaring twenties. We volgen Maurice Ravel, die op dat moment als de belangrijkste (nog levende) componist van het land wordt gezien. Hij werkt aan een compositie voor Ida Rubinstein, een extravagante Russische choreografe. Iets zinderends moet het worden, erotisch en gewaagd. Maar terwijl de stad bruist, blijft het bij Ravel stil. Hij verliest zich in zelfkritiek, en in herinneringen aan eerdere mislukkingen. Overal om zich heen hoort hij inspiratie, maar hij krijgt niets op papier. Hoe dichter de deadline nadert, hoe groter zijn writer’s block wordt. Tot daar ineens een ritme is, en een opzwepende, sensuele melodie die de basis vormen voor wat zijn wereldberoemde meesterwerk is geworden: de Boléro.

Regisseur Boléro - Hollywoud Boulevard

Anne Fontaine

Schrijvers Boléro - Hollywoud Boulevard

Onbekend

Cast Boléro - Hollywoud Boulevard

Jeanne Balibar
Raphaël Personnaz
Doria Tillier
Emmanuelle Devos
Vincent Perez

Boléro - Hollywoud Boulevard

Wil jij weten waar Boléro - Hollywoud Boulevard op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boléro - Hollywoud Boulevard draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boléro - Hollywoud Boulevard informatie

Benieuwd waar Boléro - Hollywoud Boulevard over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boléro - Hollywoud Boulevard. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boléro - Hollywoud Boulevard al heeft ontvangen.

Boléro - Hollywoud Boulevard trailer

Benieuwd of Boléro - Hollywoud Boulevard iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boléro - Hollywoud Boulevard jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boléro - Hollywoud Boulevard kunt kijken!