https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/170771-a1208d5d15489cc8022244046b5cfe3baa18ffaf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bon Bini: Judeska in da House (2022)

Angst Grof taalgebruik

Bon Bini: Judeska in da House

Angst Grof taalgebruik
91 minuten 30-06-2022

Filmposter Bon Bini: Judeska in da House

Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader - een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken - een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat en monden de opgelopen spanningen uit in een hilarische veldslag tussen de twee kampen. Overwint de liefde uiteindelijk alles en ziet iedereen in dat zij alleen samen kunnen leven als ze ook echt samen lachen, huilen en kunnen liefhebben?

Bekijk het aanbod van Bon Bini: Judeska in da House

Bon Bini: Judeska in da House Bon Bini: Judeska in da House Bon Bini: Judeska in da House Bon Bini: Judeska in da House
Filmposter Filmposter Bon Bini: Judeska in da House

Regisseurs Bon Bini: Judeska in da House

Pieter van Rijn

Jonathan Herman

Schrijvers Bon Bini: Judeska in da House

Anjali Taneja

Jandino Asporaat

Maarten Swart

Michel Bonset

Cast Bon Bini: Judeska in da House

Jandino Asporaat
Alpha Oumar Barry
Lamara Strijdhaftig
Loes Schnepper
Najib Amhali
Phi Nguyen
Rico Verhoeven
Robin Holzken
Roué Verveer
Sergio Ijssel
Summer de Snoo
Tineke Schouten
Tony Junior
Tygo Gernandt
Wart Kamps

Alternatieve titels

Bon Bini Holland 3

Bon Bini: Judeska in da House

Bon Bini: Judeska in da House

Wil jij weten waar Bon Bini: Judeska in da House op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bon Bini: Judeska in da House draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bon Bini: Judeska in da House informatie

Benieuwd waar Bon Bini: Judeska in da House over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bon Bini: Judeska in da House. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bon Bini: Judeska in da House al heeft ontvangen.

Bon Bini: Judeska in da House trailer

Benieuwd of Bon Bini: Judeska in da House iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bon Bini: Judeska in da House jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bon Bini: Judeska in da House kunt kijken!