Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios (2021)

Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios

21-06-2021
Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader - een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken - een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat en monden de opgelopen spanningen uit in een hilarische veldslag tussen de twee kampen. Overwint de liefde uiteindelijk alles en ziet iedereen in dat zij alleen samen kunnen leven als ze ook echt samen lachen, huilen en kunnen liefhebben?

Regisseur Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios

Jonathan Herman

Schrijvers Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios

Onbekend

Cast Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios

Jandino Asporaat
Arjan Ederveen
René van Zinnicq Bergmann
Cynthia Abma
Humberto Tan
Britt Scholte
Belinda van der Stoep
Edsilia Rombley
Rutger de Bekker
Alexander Schuitema
Davy Eduard King

Filmagenda van Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios

Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios

Wil jij weten waar Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios informatie

Benieuwd waar Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios al heeft ontvangen.

Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios trailer

Benieuwd of Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bon Bini: Judeska in da House - Regulier en 50+ Bios kunt kijken!