https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216012-3017a40366e6524434d15e442d4bafb2ff3560ab/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bonnard, Pierre et Marthe (2024)

12
Pierre Bonnard, die in Claude Monet een mentor vindt, is getrouwd met Marthe de Méligny. Zij is een zelfverklaarde aristocrate en is ook van groot belang voor zijn werk. Meermaals is ze het onderwerp op zijn doeken.

Bonnard, Pierre et Marthe

12
123 minuten 14-03-2024

Filmposter Bonnard, Pierre et Marthe

Pierre Bonnard, die in Claude Monet een mentor vindt, is getrouwd met Marthe de Méligny. Zij is een zelfverklaarde aristocrate en is ook van groot belang voor zijn werk. Meermaals is ze het onderwerp op zijn doeken.

Als de schilder Pierre Bonnard op een dag de raadselachtige Marthe ontmoet, is hij op slag verliefd. Onafscheidelijk vanaf de eerste minuut verruilt het stel al snel de kleine Parijse studio voor een groot, afgelegen huis langs de Seine waar Pierre volop kan schilderen. Zijn kunstzinnige vriendengroep heeft echter zijn bedenkingen bij deze nieuwe muze, die de carrière van Pierre weleens in de weg kan zitten. Ondertussen blijft Bonnard in contact met het leven in de stad en zijn vrienden zoals schilder Monet en de rijke kunstliefhebster Misia Godebska. Het idyllische leven verandert wanneer hij de jonge kunststudente Renée ontmoet; een ontmoeting die Marthe ertoe drijft haar lot in eigen handen te nemen. Bonnard, Pierre et Marthe is een romantisch drama over de Franse schilder Pierre Bonnard en zijn grote muze Marthe, die op meer dan een derde van zijn werken staat afgebeeld. De film van regisseur Martin Provost (Séraphine) ging in première op het Filmfestival van Cannes en ontving internationaal veel lof voor het schilderachtige kleurgebruik en de sterke vertolkingen van Cécile de France en Vincent Macaigne.

Bekijk het aanbod van Bonnard, Pierre et Marthe

Regisseur Bonnard, Pierre et Marthe

Martin Provost

Schrijvers Bonnard, Pierre et Marthe

Onbekend

Cast Bonnard, Pierre et Marthe

Cécile De France
Vincent Macaigne
Stacey Martin
Anouk Grinberg

Filmagenda van Bonnard, Pierre et Marthe

Bonnard, Pierre et Marthe

Wil jij weten waar Bonnard, Pierre et Marthe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bonnard, Pierre et Marthe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bonnard, Pierre et Marthe informatie

Benieuwd waar Bonnard, Pierre et Marthe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bonnard, Pierre et Marthe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bonnard, Pierre et Marthe al heeft ontvangen.

Bonnard, Pierre et Marthe trailer

Benieuwd of Bonnard, Pierre et Marthe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bonnard, Pierre et Marthe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bonnard, Pierre et Marthe kunt kijken!