https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213984-43fcdeb9c3aa068544a0792666f379293e707e25/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bonnie and Clyde (1967)

16 Geweld
Wanneer serveerster Bonnie verliefd wordt op ex-gevangene Clyde, beginnen ze samen aan een misdaadcarrière als berucht bankroversduo.

Bonnie and Clyde

16 Geweld
111 minuten Drama, Misdaad, Biografisch, Actie, Crime 1967

Recensies Bonnie and Clyde

MovieMeter: 3,57
Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 87

Filmposter Bonnie and Clyde

Wanneer serveerster Bonnie verliefd wordt op ex-gevangene Clyde, beginnen ze samen aan een misdaadcarrière als berucht bankroversduo.

Zij werd in 1910 geboren in Rowena,Texas. In haar jeugd verhuisde ze naar West-Dallas. Ze komt aan de kost als dienster in een café, maar begint in 1931 haar carrière in de misdaad. Hij werkte zich op van kruimeldief tot overvaller. Toen hij de kassa van een benzinestation plunderde, werd hij echter gevat en veroordeeld tot twee jaar cel. In 1931 wordt hij wegens goed gedrag uit de gevangenis ontslagen. Zij heet Bonnie Parker, hij Clyde Barrow. Samen vormen ze het beruchte bankroversduo Bonnie en Clyde...

Bekijk het aanbod van Bonnie and Clyde

Bonnie and Clyde
Filmposter Filmposter Bonnie and Clyde

Regisseur Bonnie and Clyde

Arthur Penn

Schrijvers Bonnie and Clyde

David Newman

Robert Benton

Cast Bonnie and Clyde

Faye Dunaway
Gene Hackman
Warren Beatty
Michael J. Pollard

Filmagenda van Bonnie and Clyde

Bonnie and Clyde

Wil jij weten waar Bonnie and Clyde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bonnie and Clyde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bonnie and Clyde informatie

Benieuwd waar Bonnie and Clyde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bonnie and Clyde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bonnie and Clyde al heeft ontvangen.

Bonnie and Clyde trailer

Benieuwd of Bonnie and Clyde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bonnie and Clyde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bonnie and Clyde kunt kijken!