Boom in Amsterdam (2022)

Boom in Amsterdam

52 minuten 12-08-2022
Amsterdamse bomen spelen de hoofdrol in deze door Agnes de Ruijter geregisseerde documentaire, die ons nog eens wijst op de noodzaak van meer en blijvende aandacht voor ons leefklimaat. Beelden van de bomen worden vergezeld door verrassende verhalen van stadsbewoners, schrijvers en wetenschappers over de betekenis en het belang van bomen in de stad. Want zoveel is duidelijk: bomen kunnen heel goed zonder ons, maar wij niet zonder de bomen.

Regisseur Boom in Amsterdam

Agnes de Ruijter

Schrijvers Boom in Amsterdam

Onbekend

Cast Boom in Amsterdam

Georgina Verbaan

Filmagenda van Boom in Amsterdam

Boom in Amsterdam

Wil jij weten waar Boom in Amsterdam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boom in Amsterdam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boom in Amsterdam informatie

Benieuwd waar Boom in Amsterdam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boom in Amsterdam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boom in Amsterdam al heeft ontvangen.

Boom in Amsterdam trailer

Benieuwd of Boom in Amsterdam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boom in Amsterdam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boom in Amsterdam kunt kijken!