https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210384-978fe3041477e922fdf54c6dc913e8ee424e492b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Boonie Bears: Redden de aarde! (2023)

6
Wanneer een buitenaards object uit de ruimte op aarde landt, krijgt Bramble de beer nieuwe vaardigheden en hulp van de buitenaardse poes Avi die achtervolgd wordt door een stel superschurken.

Boonie Bears: Redden de aarde!

6
97 minuten 15-02-2023

Filmposter Boonie Bears: Redden de aarde!

Wanneer een buitenaards object uit de ruimte op aarde landt, krijgt Bramble de beer nieuwe vaardigheden en hulp van de buitenaardse poes Avi die achtervolgd wordt door een stel superschurken.

Maak kennis met de wereldberoemde Boonie Bears! Vanaf 15 februari vliegen deze doldwaze beren de Nederlandse bioscopen in voor een mega avontuur! Zodra Bramble de beer in het bos een buitenaards object vindt, fuseerd zijn brein met de kern van een ruimteschip. Hiermee is Avi, een buitenaardse poes, op aarde neergestort. Avi word al jaren achtervolgt door een stel superschurken omdat zij de enigste van haar soort nog is. Samen met Bramble, Briar en Vick zullen ze de strijd aangaan om de aarde te beschermen tegen het lot wat Avi haar planeet heeft gehad.

Bekijk het aanbod van Boonie Bears: Redden de aarde!

Regisseur Boonie Bears: Redden de aarde!

Huida Lin

Schrijvers Boonie Bears: Redden de aarde!

Onbekend

Cast Boonie Bears: Redden de aarde!

Milan van Weelden
Andy van Veen
Rik Sinkeldam

Boonie Bears: Redden de aarde!

Wil jij weten waar Boonie Bears: Redden de aarde! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boonie Bears: Redden de aarde! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boonie Bears: Redden de aarde! informatie

Benieuwd waar Boonie Bears: Redden de aarde! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boonie Bears: Redden de aarde!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boonie Bears: Redden de aarde! al heeft ontvangen.

Boonie Bears: Redden de aarde! trailer

Benieuwd of Boonie Bears: Redden de aarde! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boonie Bears: Redden de aarde! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boonie Bears: Redden de aarde! kunt kijken!