Boys Don't Cry (1999)

12 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik

Boys Don't Cry

12 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik
113 minuten Drama, Misdaad, Crime, Biografisch, Romantiek 1999

Recensies Boys Don't Cry

Metacritic: 86,1
MovieMeter: 3,54
Rotten Tomatoes 88

Filmposter Boys Don't Cry

Brandon Teena is de populaire nieuwe jongen in een klein dorpje in Nebraska. Hij is een held bij zijn vrienden: hij drinkt, vecht en hij houdt ervan meisjes te versieren. Hij ontmoet de knappe Lana, die nog nooit zo'n gevoelige en attente jongen heeft ontmoet. Toch is zijn leven niet enkel rozengeur en maneschijn: er rust immers een zware last op zijn schouders. In werkelijkheid is hij Teena Brandon, een meisje dat een seksuele identiteitscrisis doormaakt. Als haar vrienden uit het woonwagenpark ontdekken dat Teena een meisje is, wordt ze erg hard aangepakt.
Filmposter Filmposter Boys Don't Cry

Regisseur Boys Don't Cry

Kimberly Peirce

Schrijvers Boys Don't Cry

Kimberly Peirce

Andy Bienen

Cast Boys Don't Cry

Hilary Swank
Chloë Sevigny
Peter Sarsgaard
Brendan Sexton III

Filmagenda van Boys Don't Cry

Boys Don't Cry

Wil jij weten waar Boys Don't Cry op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boys Don't Cry draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boys Don't Cry informatie

Benieuwd waar Boys Don't Cry over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boys Don't Cry. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boys Don't Cry al heeft ontvangen.

Boys Don't Cry trailer

Benieuwd of Boys Don't Cry iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boys Don't Cry jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boys Don't Cry kunt kijken!