Boyz in the Wood (2018)

Boyz in the Wood

87 minuten Horror, Komedie 2018

Recensies Boyz in the Wood

Metacritic: 72,1
Rotten Tomatoes 95
Duncan, Dean, DJ Beatroot en Ian zijn jonge delinquenten die, tegen hun zin in, deelnemen aan een kampeertocht in de Schotse Highlands. Er wordt van hen verwacht goed samen te kunnen werken, in hun voedsel te voorzien en naar een afgesproken plaats af te reizen. Naast het feit dat geen van allen hier wil zijn, zijn de jongens niet echt in staat om te kunnen overleven in de hooglanden. Bovendien worden ze onderweg beschoten door een man genaamd The Duke.

Regisseur Boyz in the Wood

Ninian Doff

Schrijvers Boyz in the Wood

Ninian Doff

Cast Boyz in the Wood

Kevin Guthrie
James Cosmo
Eddie Izzard
Kate Dickie

Filmagenda van Boyz in the Wood

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Boyz in the Wood draait helaas niet in de bioscoop

Boyz in the Wood

Wil jij weten waar Boyz in the Wood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boyz in the Wood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boyz in the Wood informatie

Benieuwd waar Boyz in the Wood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boyz in the Wood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boyz in the Wood al heeft ontvangen.

Boyz in the Wood trailer

Benieuwd of Boyz in the Wood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boyz in the Wood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boyz in the Wood kunt kijken!