https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/77470-8142726e5a7ef5b097a91c5ddf0054cd2c521006/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Brad's Status (2017)

AL Grof taalgebruik
Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad’s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet

Brad's Status

AL Grof taalgebruik
102 minuten Komedie 28-09-2017

Recensies Brad's Status

Metacritic: 71,1
MovieMeter: 2,91
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Brad's Status

Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad’s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet

Brad Sloan (Ben Stiller) heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een liefdevolle vrouw en een getalenteerde zoon die op het punt staat een universiteit te kiezen. Toch kan Brad het niet laten zichzelf te vergelijken met zijn studievrienden die het in zijn ogen écht gemaakt hebben: een Hollywoodregisseur, een hedgefonds-eigenaar, een bestsellerauteur en een steenrijke tech-ondernemer. Brad zóu zijn zoon moeten steunen tijdens zijn zoektocht naar de beste opleiding, maar is in plaats daarvan alleen maar met zijn eigen ‘mislukte’ leven bezig.Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad’s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet. Met onder andere Ben Stiller, Luke Wilson en Michael Sheen.

Bekijk het aanbod van Brad's Status

Brad's Status Brad's Status Brad's Status Brad's Status Brad's Status Brad's Status
Filmposter Filmposter Brad's Status

Regisseur Brad's Status

Mike White

Schrijvers Brad's Status

Mike White

Cast Brad's Status

Michael Sheen
Ben Stiller
Austin Abrams
Jenna Fischer

Brad's Status

Wil jij weten waar Brad's Status op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Brad's Status draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Brad's Status informatie

Benieuwd waar Brad's Status over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Brad's Status. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Brad's Status al heeft ontvangen.

Brad's Status trailer

Benieuwd of Brad's Status iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Brad's Status jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Brad's Status kunt kijken!