Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis (2020)

Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis

08-08-2020
Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in de thrillerkomedie Enkele Reis. Lex Passchier, bekend van tv-series als Moordvrouw, De 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater, schreef deze intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven. Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives. Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe, niet te voorspellen.

Regisseur Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis

Onbekend

Schrijvers Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis

Onbekend

Cast Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis

Onbekend

Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis

Wil jij weten waar Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis informatie

Benieuwd waar Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis al heeft ontvangen.

Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis trailer

Benieuwd of Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bram van der Vlugt e.a. - Enkele reis kunt kijken!