https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/119310-c2538e6680e35eccddddea9c5a42e5f865f2cf8e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Brawl in Cell Block 99

16 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Brawl in Cell Block 99

16 Geweld Grof taalgebruik
132 minuten Thriller 2017

Recensies Brawl in Cell Block 99

Metacritic: 79,1
MovieMeter: 3,28
Rotten Tomatoes 91
Net ontslagen en kampend met een slecht huwelijk begint ex-bokser Bradley (Vince Vaughn) als drugskoerier om voor zijn vrouw Lauren (Jennifer Carpenter) te zorgen. Hij geniet van zijn rijke leven totdat een drugsdeal verkeerd loopt en een bruut vuurgevecht hem in de gevangenis terecht laat komen. Hij wordt gedwongen tot steeds gruwelijkere gewelddadigheden om het leven achter tralies te overleven en om zijn geliefden te beschermen. Verder met onder anderen: Don Johnson en Udo Kier. Geregisseerd door S. Craig Zahler (Bone Tomahawk).

Regisseur Brawl in Cell Block 99

S. Craig Zahler

Schrijvers Brawl in Cell Block 99

S. Craig Zahler

Cast Brawl in Cell Block 99

Jennifer Carpenter
Vince Vaughn
Udo Kier
Don Johnson

Filmagenda van Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99

Wil jij weten waar Brawl in Cell Block 99 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Brawl in Cell Block 99 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Brawl in Cell Block 99 informatie

Benieuwd waar Brawl in Cell Block 99 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Brawl in Cell Block 99. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Brawl in Cell Block 99 al heeft ontvangen.

Brawl in Cell Block 99 trailer

Benieuwd of Brawl in Cell Block 99 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Brawl in Cell Block 99 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Brawl in Cell Block 99 kunt kijken!