British Museum Presents: Hokusai (2021)

British Museum Presents: Hokusai

90 minuten 23-10-2021
De Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai (1760-1849) spendeerde zijn leven aan het bestuderen van zowel de mens als de natuur. Bekende werken van zijn hand zijn Gezichten op de berg Fuji en De Grote golf van Kanagawa. Hij maakte menige tragedie mee, werd getroffen door de bliksem en leefde jaren in armoede, maar gaf nooit zijn streven naar perfecte kunst op. Hij wordt beschouwd als de vader van de manga en is tevens de enige schilder met zijn eigen emoji.

Regisseur British Museum Presents: Hokusai

Onbekend

Schrijvers British Museum Presents: Hokusai

Onbekend

Cast British Museum Presents: Hokusai

Onbekend

British Museum Presents: Hokusai

Wil jij weten waar British Museum Presents: Hokusai op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar British Museum Presents: Hokusai draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

British Museum Presents: Hokusai informatie

Benieuwd waar British Museum Presents: Hokusai over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over British Museum Presents: Hokusai. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies British Museum Presents: Hokusai al heeft ontvangen.

British Museum Presents: Hokusai trailer

Benieuwd of British Museum Presents: Hokusai iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de British Museum Presents: Hokusai jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij British Museum Presents: Hokusai kunt kijken!