Broeders - Zet Aan

Broeders - Zet Aan

Een hele leuke avond”, “een heerlijke energie boost”, “leerzaam, jullie hebben me aan het denken gezet”, “geweldige band”, “een voorstelling met een boodschap”, “hier ga ik iets mee doen”, “een zeer vermakelijke avond met een stukje diepgang”, niet in een hokje te plaatsen. Het Broeders gezelschap is met hun voorstelling nauwelijks in een categorie in te delen. Zet Aan is ENTERTRAINMENT: een treinreis langs de stations van het leven waarbij de Broeders prachtige liedjes, vermakelijke sketches, stukjes training over het leven en zaalparticipatie met elkaar verbinden. Zet Aan gaat over het beter benutten van de potentie van het leven. Vol inspiratie, ideeën en suggesties om een uitdagender, intenser, rijker en leuker leven te leiden. Stilzitten is geen optie. Zelfs niet na de voorstelling :-).

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Broeders - Zet Aan

Helaas draait Broeders - Zet Aan niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-01-2020.

Broeders - Zet Aan

Wil jij weten waar Broeders - Zet Aan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Broeders - Zet Aan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Broeders - Zet Aan informatie

Benieuwd waar Broeders - Zet Aan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Broeders - Zet Aan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Broeders - Zet Aan al heeft ontvangen.

Broeders - Zet Aan trailer

Benieuwd of Broeders - Zet Aan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Broeders - Zet Aan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Broeders - Zet Aan kunt kijken!