Broos (1997)

AL Grof taalgebruik

Broos

AL Grof taalgebruik
94 minuten Drama, Komedie 1997

Recensies Broos

MovieMeter: 2,62

Filmposter Broos

De ouders van vijf zusters zijn veertig jaar getrouwd; de dochters zijn in het familievakantiehuis samen gekomen om een video voor hen te maken. De bijeenkomst kent naast vrolijke hoogtepunten ook veel confrontaties. Een herinnering aan de lieve kindergedichten die moeder voordroeg wordt bijvoorbeeld gecounterd met Elsschot's Het huwelijk: 'Hij dacht: ik sla haar dood en steek het huis in brand...' Vader blijkt ooit anderhalf jaar verdwenen te zijn geweest, een 'geheim' waar de dochters verschillende ideeën over hebben.
Filmposter Filmposter Broos

Regisseur Broos

Mijke de Jong

Schrijvers Broos

Mijke de Jong

Jolein Laarman

Cast Broos

Adelheid Roosen
Maartje Nevejan
Marnie Blok
Lieneke le Roux
Leonoor Pauw

Broos

Wil jij weten waar Broos op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Broos draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Broos informatie

Benieuwd waar Broos over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Broos. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Broos al heeft ontvangen.

Broos trailer

Benieuwd of Broos iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Broos jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Broos kunt kijken!