https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130560-1b071ed679857530e91cfabd32bb95552bf30b99/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Western Stars (2019)

AL
Warner Bros. Pictures Nederland brengt de filmversie van Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen, eenmalig in de bioscoop op zondag 17 november 2019.

Western Stars

AL
90 minuten 17-11-2019

Recensies Western Stars

Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,82
Rotten Tomatoes 94

Filmposter Western Stars

Warner Bros. Pictures Nederland brengt de filmversie van Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen, eenmalig in de bioscoop op zondag 17 november 2019.

Het nieuwste album van Bruce Springsteen, Western Stars, is zijn eerste studio album met nieuw solo materiaal sinds 2005. Het album -dat met lovende kritieken werd ontvangen- is beïnvloed door ‘Southern California pop music’ uit de jaren ’70 van artiesten als Glen Campbell en Burt Bacharach.Speciaal voor zijn fans heeft Springsteen deze live concertfilm (mede-)geregisseerd. In een schuur op de prairie speelt Bruce de songs van Western Stars voor een groep vrienden en tussen de liedjes praat Bruce over het karakter dat hij heeft bedacht en het verhaal dat hij voor dit karakter heeft geschreven en hoe dit in verband staat met zijn eigen leven nu hij ouder wordt (70 binnenkort!) en hoe het samenhangt met andere thematiek in zijn eerdere albums.“This record is a return to my solo recordings featuring character driven songs and sweeping, cinematic orchestral arrangements," aldus Springsteen. "It's a jewel box of a record."Het album ‘Western Stars’ bevat 13 tracks die de luisteraar meevoeren langs een veelomvattende reeks Amerikaanse thema’s: snelwegen en desolate woestijnvlaktes; isolement en gemeenschapsgevoel, en het gevoel van blijvende hoop en geborgenheid.

Bekijk het aanbod van Western Stars

Regisseurs Western Stars

Bruce Springsteen

Thom Zimny

Schrijvers Western Stars

Onbekend

Cast Western Stars

Bruce Springsteen
Patti Scialfa

Western Stars

Wil jij weten waar Western Stars op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Western Stars draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Western Stars informatie

Benieuwd waar Western Stars over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Western Stars. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Western Stars al heeft ontvangen.

Western Stars trailer

Benieuwd of Western Stars iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Western Stars jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Western Stars kunt kijken!