Bubbles Première met Hart op de juiste plek (2022)

Bubbles Première met Hart op de juiste plek

13-08-2022
In de romantische komedie Hart op de juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Ze heeft niets meer met haar geboortedorp en vrienden van vroeger. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Is er dan echt niets veranderd? Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen; op welke plek ligt haar hart nu écht?!

Regisseur Bubbles Première met Hart op de juiste plek

Bob Wilbers

Schrijvers Bubbles Première met Hart op de juiste plek

Onbekend

Cast Bubbles Première met Hart op de juiste plek

Chris Tates
Irene Moors
Tanja Jess
Stijn Fransen
Juvat Westendorp
Jan Versteegh
Fenna Ramos
Sietske van Peursem
Jasper Demollin
Tim Oortman
Merijn Oerlemans

Filmagenda van Bubbles Première met Hart op de juiste plek

Bubbles Première met Hart op de juiste plek

Wil jij weten waar Bubbles Première met Hart op de juiste plek op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bubbles Première met Hart op de juiste plek draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bubbles Première met Hart op de juiste plek informatie

Benieuwd waar Bubbles Première met Hart op de juiste plek over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bubbles Première met Hart op de juiste plek. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bubbles Première met Hart op de juiste plek al heeft ontvangen.

Bubbles Première met Hart op de juiste plek trailer

Benieuwd of Bubbles Première met Hart op de juiste plek iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bubbles Première met Hart op de juiste plek jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bubbles Première met Hart op de juiste plek kunt kijken!