Buenas Chicas Spanisch Night (2024)

Buenas Chicas Spanisch Night

23-02-2024
Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Regisseur Buenas Chicas Spanisch Night

Pim van Hoeve

Schrijvers Buenas Chicas Spanisch Night

Onbekend

Cast Buenas Chicas Spanisch Night

Susan Radder
Britt Scholte
Noël van Kleef
Robin Frings
Thijs Boermans
Juvat Westendorp
Felice Poppeliers

Filmagenda van Buenas Chicas Spanisch Night

Buenas Chicas Spanisch Night

Wil jij weten waar Buenas Chicas Spanisch Night op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buenas Chicas Spanisch Night draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buenas Chicas Spanisch Night informatie

Benieuwd waar Buenas Chicas Spanisch Night over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buenas Chicas Spanisch Night. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buenas Chicas Spanisch Night al heeft ontvangen.

Buenas Chicas Spanisch Night trailer

Benieuwd of Buenas Chicas Spanisch Night iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buenas Chicas Spanisch Night jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buenas Chicas Spanisch Night kunt kijken!