buffalo 66 (1998)

16 Geweld Grof taalgebruik

buffalo 66

16 Geweld Grof taalgebruik
104 minuten Drama, Romantiek, Crime, Komedie 1998

Recensies buffalo 66

Metacritic: 68,1
MovieMeter: 3,73
Rotten Tomatoes 76

Filmposter buffalo 66

Na vijf jaar komt Billy Brown vrij uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om twee dingen te doen: zijn ouders bezoeken, die al die tijd dachten dat hij gelukkig getrouwd was en een leuke job had, en de football speler om het leven brengen die vijf jaar voordien the Bills de Super Bowl heeft doen verliezen en dus ook Billy's weddenschap de mist heeft doen ingaan. Het was zijn fout dat Billy de bookmaker niet kon terugbetalen en de gevangenis invloog. Tijdens een plaspauze onderweg kidnapt Billy de jonge Layla uit een dansstudio en gebiedt haar zich voor te doen als zijn vrouw.
Filmposter Filmposter buffalo 66

Regisseur buffalo 66

Vincent Gallo

Schrijvers buffalo 66

Vincent Gallo

Alison Bagnall

Cast buffalo 66

Mickey Rourke
Christina Ricci
Vincent Gallo
Ben Gazzara

Filmagenda van buffalo 66

buffalo 66

Wil jij weten waar buffalo 66 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar buffalo 66 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

buffalo 66 informatie

Benieuwd waar buffalo 66 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over buffalo 66. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies buffalo 66 al heeft ontvangen.

buffalo 66 trailer

Benieuwd of buffalo 66 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de buffalo 66 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij buffalo 66 kunt kijken!