Buiten is het Feest - NFF Première (2020)

Buiten is het Feest - NFF Première

19-09-2020
De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

Regisseur Buiten is het Feest - NFF Première

Jelle Nesna

Schrijvers Buiten is het Feest - NFF Première

Onbekend

Cast Buiten is het Feest - NFF Première

Abbey Hoes
Georgina Verbaan
Eelco Smits

Filmagenda van Buiten is het Feest - NFF Première

Buiten is het Feest - NFF Première

Wil jij weten waar Buiten is het Feest - NFF Première op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buiten is het Feest - NFF Première draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buiten is het Feest - NFF Première informatie

Benieuwd waar Buiten is het Feest - NFF Première over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buiten is het Feest - NFF Première. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buiten is het Feest - NFF Première al heeft ontvangen.

Buiten is het Feest - NFF Première trailer

Benieuwd of Buiten is het Feest - NFF Première iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buiten is het Feest - NFF Première jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buiten is het Feest - NFF Première kunt kijken!