Buitenfilm: Emma (2022)

Buitenfilm: Emma

12-08-2022
Love knows best. Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.

Regisseur Buitenfilm: Emma

Onbekend

Schrijvers Buitenfilm: Emma

Onbekend

Cast Buitenfilm: Emma

Onbekend

Filmagenda van Buitenfilm: Emma

Buitenfilm: Emma

Wil jij weten waar Buitenfilm: Emma op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buitenfilm: Emma draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buitenfilm: Emma informatie

Benieuwd waar Buitenfilm: Emma over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buitenfilm: Emma. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buitenfilm: Emma al heeft ontvangen.

Buitenfilm: Emma trailer

Benieuwd of Buitenfilm: Emma iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buitenfilm: Emma jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buitenfilm: Emma kunt kijken!