Bulworth (1998)

12 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Bulworth

12 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
108 minuten Komedie, Drama, Romantiek, Humor 1998

Recensies Bulworth

MovieMeter: 3,03
Metacritic: 75,1
Rotten Tomatoes 76

Filmposter Bulworth

Senator Jay Bulworth is totaal gedesillusioneerd geraakt door het liegen en bedriegen waar hij zich als politicus aan schuldig maakt. Hij huurt een huurmoordenaar in om zichzelf zo van het leven te beroven. Hij besluit echter om voor zijn dood eerst zijn reputatie te zullen verpesten, en mensen te gaan wijzen op de corruptie in de politiek. Hij doet dit door toespraken te houden vol racisme en haat. Dan wordt hij echter verliefd op een zwarte vrouw...
Filmposter Filmposter Bulworth

Regisseur Bulworth

Warren Beatty

Schrijvers Bulworth

Warren Beatty

Jeremy Pikser

Cast Bulworth

Halle Berry
Sean Astin
Warren Beatty
Kimberly Deauna Adams
Vinny Argiro
Kirk Baltz

Filmagenda van Bulworth

Bulworth

Wil jij weten waar Bulworth op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bulworth draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bulworth informatie

Benieuwd waar Bulworth over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bulworth. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bulworth al heeft ontvangen.

Bulworth trailer

Benieuwd of Bulworth iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bulworth jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bulworth kunt kijken!