Bumba: het grote verjaardagsfeest (2023)

Bumba: het grote verjaardagsfeest

09-12-2023
Het is feest in het circus van Bumba! De circusdirecteur is jarig en nodigt jullie allemaal uit voor een bijzondere voorstelling vol dans, muziek en magie! Wat hij niet weet, is dat Noor, de dirigente van het circus, zijn cadeautje helemaal vergeten is! Hoe zal ze dit oplossen? Zing, speel en dans mee met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes. Samen maken we er een groot feest van! Kom jij ook?

Regisseur Bumba: het grote verjaardagsfeest

Onbekend

Schrijvers Bumba: het grote verjaardagsfeest

Onbekend

Cast Bumba: het grote verjaardagsfeest

Onbekend

Filmagenda van Bumba: het grote verjaardagsfeest

Bumba: het grote verjaardagsfeest

Wil jij weten waar Bumba: het grote verjaardagsfeest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bumba: het grote verjaardagsfeest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bumba: het grote verjaardagsfeest informatie

Benieuwd waar Bumba: het grote verjaardagsfeest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bumba: het grote verjaardagsfeest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bumba: het grote verjaardagsfeest al heeft ontvangen.

Bumba: het grote verjaardagsfeest trailer

Benieuwd of Bumba: het grote verjaardagsfeest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bumba: het grote verjaardagsfeest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bumba: het grote verjaardagsfeest kunt kijken!