Bumperkleef

Bumperkleef

85 minuten Thriller 31-10-2019
Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg…

Geregisseerd door

Lodewijk Crijns

Schrijvers

Lodewijk Crijns

Cast

Anniek Pheifer
Jeroen Spitzenberger
Truus te Selle
Willem de Wolf
Roosmarijn van der Hoek
Liz Vergeer

Bioscoopagenda van Bumperkleef

Bumperkleef

Wil jij weten waar Bumperkleef op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bumperkleef draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bumperkleef informatie

Benieuwd waar Bumperkleef over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bumperkleef. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bumperkleef al heeft ontvangen.

Bumperkleef trailer

Benieuwd of Bumperkleef iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bumperkleef jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bumperkleef kunt kijken!