https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153487-f786677fd1d263c6b937efa59d9e591531133549/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Burden (2020)

16 Geweld Grof taalgebruik
Only Love Can Drive Out Hate.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Burden

16 Geweld Grof taalgebruik
118 minuten Drama 23-07-2020

Recensies Burden

Metacritic: 63,1
Rotten Tomatoes 97

Filmposter Burden

Only Love Can Drive Out Hate.

South Carolina, 1996. Mike Burden (Garrett Hedlund) is een zwijgzaam man en loyaal lid van de Ku Klux Klan. Maar hij verandert van gedachten wanneer hij verliefd wordt op de alleenstaande moeder Judy (Andrea Riseborough). Hij vlucht weg van de Klan en wordt opgenomen in het gezin van dominee Kennedy (Forest Whitaker), een idealistisch Afro-Amerikaans predikant die ernaar streeft om de vrede te bewaren. Het indrukwekkende Burden is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur Burden

Andrew Heckler

Schrijvers Burden

Andrew Heckler

Cast Burden

Forest Whitaker
Tom Wilkinson
Usher Raymond
Garrett Hedlund
Andrea Riseborough

Filmagenda van Burden

Burden

Wil jij weten waar Burden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Burden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Burden informatie

Benieuwd waar Burden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Burden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Burden al heeft ontvangen.

Burden trailer

Benieuwd of Burden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Burden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Burden kunt kijken!