https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167424-25fa98ec124bbcbbd073a8b6b311577d63e8ac19/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Burn After Reading (2008)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik
Een sportleraar vindt per ongeluk een disc met geheime informatie van een voormalige CIA-agent en probeert hem te chanteren.

Burn After Reading

12 Geweld Angst Grof taalgebruik
90 minuten Komedie, Misdaad, Crime, Drama, Thriller, Actie 2008

Recensies Burn After Reading

MovieMeter: 3,25
Metacritic: 63,1
Rotten Tomatoes 78

Filmposter Burn After Reading

Een sportleraar vindt per ongeluk een disc met geheime informatie van een voormalige CIA-agent en probeert hem te chanteren.

Osbourne Cox is een voormalige CIA-agent die na zijn ontslag begint aan zijn memoires. Zijn inhalige en overspelige vrouw ziet de digitale versie daarvan aan voor hun financiële gegevens en gaat ermee aan de haal. Wanneer die gegevens vervolgens op straat komen te liggen, zien twee sportschoolmedewerkers het aan voor gevoelige CIA-informatie en proberen Osbourne te chanteren. Dat leidt tot meer problemen dan ze aankunnen.

Bekijk het aanbod van Burn After Reading

Burn After Reading
Filmposter Filmposter Burn After Reading

Regisseurs Burn After Reading

Ethan Coen

Joel Coen

C

Schrijvers Burn After Reading

Ethan Coen

Joel Coen

Cast Burn After Reading

Frances McDormand
George Clooney
John Malkovich
Brad Pitt

Alternatieve titels

Burn After Reading

BURN AFTER READING (RTL versie)

Filmagenda van Burn After Reading

Burn After Reading

Wil jij weten waar Burn After Reading op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Burn After Reading draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Burn After Reading informatie

Benieuwd waar Burn After Reading over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Burn After Reading. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Burn After Reading al heeft ontvangen.

Burn After Reading trailer

Benieuwd of Burn After Reading iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Burn After Reading jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Burn After Reading kunt kijken!