https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/206305-8d2606d0718c591bbc3b0977691f841ffc1c52d0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Burning Days (2023)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Burning Days

12
130 minuten 30-03-2023

Filmposter Burning Days

Emre, een toegewijde officier van justitie, wordt aangesteld in een dorp dat getroffen is door een watercrisis en een reeks politieke schandalen. Na een eerste welkom neemt de spanning langzaam maar zeker toe en wordt hij met tegenzin meegesleurd in de politieke onrust. Als Emre een band opbouwt met de eigenaar van de lokale krant, escaleert de druk onder verhitte geruchten.
Burning Days Burning Days Burning Days Burning Days Burning Days
Filmposter Filmposter Burning Days

Regisseur Burning Days

Emin Alper

Schrijvers Burning Days

Onbekend

Cast Burning Days

Ekin Koç
Selin Yeninc
Selahattin Pasali
Erol Babaoglu

Filmagenda van Burning Days

Burning Days

Wil jij weten waar Burning Days op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Burning Days draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Burning Days informatie

Benieuwd waar Burning Days over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Burning Days. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Burning Days al heeft ontvangen.

Burning Days trailer

Benieuwd of Burning Days iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Burning Days jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Burning Days kunt kijken!