But I'm a Cheerleader (1998)

But I'm a Cheerleader

85 minuten Komedie, Romantiek, Drama 1998

Recensies But I'm a Cheerleader

MovieMeter: 2,58
Metacritic: 39,1
Rotten Tomatoes 39

Filmposter But I'm a Cheerleader

Megan is een all-american girl. Ze is cheerleader en heeft een vriendje. Maar ze houdt er niet erg van om haar vriendje te kussen, en ze heeft foto's van vrouwen in haar kluisje hangen. Haar ouders en vrienden trekken de conclusie dat ze wel lesbisch moet zijn, en sturen haar naar een 'rehabilitatie-school' voor homoseksuele en lesbische jongeren. Hier wordt ze geleerd hoe ze hetero kunnen worden. Zal ze zich bekeren tot hetero, of geeft ze toe aan haar liefde voor de mooie Graham?
Filmposter Filmposter But I'm a Cheerleader

Regisseur But I'm a Cheerleader

Jamie Babbit

Schrijvers But I'm a Cheerleader

Jamie Babbit

Brian Peterson

Cast But I'm a Cheerleader

Cathy Moriarty
Clea DuVall
Natasha Lyonne
Michelle Williams
Brandt Wille
Bud Cort

Filmagenda van But I'm a Cheerleader

But I'm a Cheerleader

Wil jij weten waar But I'm a Cheerleader op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar But I'm a Cheerleader draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

But I'm a Cheerleader informatie

Benieuwd waar But I'm a Cheerleader over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over But I'm a Cheerleader. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies But I'm a Cheerleader al heeft ontvangen.

But I'm a Cheerleader trailer

Benieuwd of But I'm a Cheerleader iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de But I'm a Cheerleader jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij But I'm a Cheerleader kunt kijken!