https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213917-89b225674de04a73a82577d79333ac56605fcc6f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Butcher's Crossing (2024)

16
In 1870 reist een jonge Harvard-dropout naar de wildernis van Colorado. Daar sluit hij zich aan bij een team buffeljagers op een reis die zijn leven en geestelijke gezondheid in gevaar brengt.

Butcher's Crossing

16
105 minuten 11-01-2024

Filmposter Butcher's Crossing

In 1870 reist een jonge Harvard-dropout naar de wildernis van Colorado. Daar sluit hij zich aan bij een team buffeljagers op een reis die zijn leven en geestelijke gezondheid in gevaar brengt.

Butcher’s Crossing vertelt het verhaal van de jonge Will Andrews die in 1873 Harvard verlaat om op zoek te gaan naar een diepere betekenis van het leven. Tijdens zijn reis ontmoet Andrews de ervaren en ambitieuze buffeljager Miller en huurt hem in om op zoek te gaan naar een mythische kudde in de Rocky Mountains. Deze gevaarlijke reis confronteert hem met de ruige en meedogenloze aspecten van de wildernis. Butcher’s Crossing is een verfilming van de geprezen roman van John Edward Williams en biedt een diepgaande kijk op de menselijke aard en de gevolgen van menselijk handelen op de natuurlijke wereld.

Bekijk het aanbod van Butcher's Crossing

Regisseur Butcher's Crossing

Gabe Polsky

Schrijvers Butcher's Crossing

Onbekend

Cast Butcher's Crossing

Nicolas Cage
Rachel Keller
Xander Berkeley

Butcher's Crossing

Wil jij weten waar Butcher's Crossing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Butcher's Crossing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Butcher's Crossing informatie

Benieuwd waar Butcher's Crossing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Butcher's Crossing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Butcher's Crossing al heeft ontvangen.

Butcher's Crossing trailer

Benieuwd of Butcher's Crossing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Butcher's Crossing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Butcher's Crossing kunt kijken!