Crippled Avengers (2024)

Crippled Avengers

16-06-2024
Een rijke verbitterde kungfu-vechter gaat tekeer in een klein dorpje na het verlies van zijn vrouw en de verminking van zijn zoon. Vier van zijn slachtoffers worden vrienden van elkaar en besluiten wraak te nemen. Dit doen ze met behulp van een oude kungfu-meester en zijn onnozele hulpje.

Regisseur Crippled Avengers

Chang Cheh

Schrijvers Crippled Avengers

Onbekend

Cast Crippled Avengers

Onbekend

Crippled Avengers

Wil jij weten waar Crippled Avengers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crippled Avengers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crippled Avengers informatie

Benieuwd waar Crippled Avengers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crippled Avengers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crippled Avengers al heeft ontvangen.

Crippled Avengers trailer

Benieuwd of Crippled Avengers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crippled Avengers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crippled Avengers kunt kijken!