Don't Go in the House (2024)

Don't Go in the House

17-06-2024
Een jongeman wordt opgevoed door zijn ontspoorde moeder en houdt er op latere leeftijd ook best wat vreemde eigenschappen op na. Op een avond slaat hij helemaal door en kidnapt een aantal vrouwen, die hij meeneemt naar zijn huis en op gruwelijke wijze vermoordt.

Regisseur Don't Go in the House

Joseph Ellison

Schrijvers Don't Go in the House

Onbekend

Cast Don't Go in the House

Onbekend

Don't Go in the House

Wil jij weten waar Don't Go in the House op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Don't Go in the House draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Don't Go in the House informatie

Benieuwd waar Don't Go in the House over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Don't Go in the House. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Don't Go in the House al heeft ontvangen.

Don't Go in the House trailer

Benieuwd of Don't Go in the House iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Don't Go in the House jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Don't Go in the House kunt kijken!